Hoe het allemaal begon

Wij zijn Rosalie Schouten en Maarten van der Woude. Samen zijn wij dit restaurant begonnen op 15 februari 2020. Maarten heeft de koksopleiding gevolgd. Hij heeft bij meerdere horeca bedrijven op Texel gewerkt. Bij deze verschillende bedrijven heeft hij zijn passie voor dit vak gevonden. Alles wat Maarten tot nu toe geleerd heeft kan hij in ons eigen restaurant tot zijn recht laten komen.

Rosalie komt oorspronkelijk uit Den Oever en heeft de middelbare hotelschool afgerond. Haar eerste stageplek was bij Lucas Rive. Na haar stageperiode is Rosalie bij Lucas gaan werken. Na het afronden van haar opleiding is zij naar Texel gegaan om te werken. Hier is zij Maarten tegengekomen.

Het beginnen van een eigen restaurant is een droom die uitgekomen is. Al onze werkzaamheden voeren wij met liefde en passie uit en wij hopen dan ook dat de gasten dit terugzien in ons restaurant.

 

 

Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer.
Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen. Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.
Cookie-instelling bewerken